DIGITIZE YOUR MINDSET

Voor werknemers en bedrijven die zoeken naar digitale innovatie bieden wij een 1- of 2-daagse cursus digitalisering.

Wat je leert:
• De nieuwste ontwikkelingen binnen het online media- en datalandschap
• T
ools, modellen en strategieën die toepasbaar zijn op jouw organisatie

Tijdens de intake bespreken we een persoonlijk of organisatie-specifiek probleem op het gebied van online media, data science, marketing strategie of -management.

Bijvoorbeeld:
• Online marketing: Social media campagnes opzetten en opschalen
• Workflow optimalisatie: Efficiënte en data-driven teams bouwen

• Data science: Verzamelen, organiseren en analyseren van interne/externe data
• Stakeholder management: De C-suite adviseren over media, data- en marketingstrategieën

Niveau
Medior & senior professionals

Investering
1 dag – Vanaf €1.849 per persoon (excl. btw), incl. studiemateriaal en lunch 

2 dagen – Vanaf €2.749 per persoon (excl. btw), incl. studiemateriaal en lunch 

Startmoment
In overleg, minimaal 2 weken na reservering

Reserveren
Tijdens de reservering doen we een intake en bekijken we of de training past bij jouw/jullie behoeften en tegen welke problemen je aanloopt.

Programma & info

Een dagtraining bestaat uit 8 uur, inclusief lunch en voorprogramma.

Dagcursus

Op de eerste dag zoomen we in van de algemene ontwikkelingen in het digitale landschap tot specifieke tools en concepten die zijn afgestemd op jouw organisatie. We schakelen tussen externe en interne kanalen met als doel het efficiënter maken van verkoop- en organisatieprocessen.

Het toevoegen van specialistische onderwerpen binnen digitale marketing is mogelijk. Geef dit aan tijdens de reservering.

2-daagse cursus

Kies je voor de 2-daagse training, dan is het vervolg een interactieve training waar je niet alleen inzicht krijgt in de tools en werkzaamheden van specialistische vakgebieden, maar voeren we ook samen opdrachten uit – zoals deze op jouw organisatie van toepassing zouden zijn. We leren je niet alleen het beoefenen van de sport, maar ook hoe je ‘m integreert in je dagelijkse routine.

Afhankelijk van jouw functie doen we dit zowel op strategisch als uitvoerend gebied. Bij individuele trainingen doen we dit één-op-één, bij groepstrainingen zullen meerdere begeleiders aanwezig zijn.

Certificaat

Als je de oefening naar onze tevredenheid voltooid, krijg je een certificaat dat je digital masterclass succesvol hebt behaald!

Reserveren

Een reservering verloopt via persoonlijk contact: bel of e-mail hiervoor. We doen altijd een korte intake, om te zien of de training past bij jouw organisatie.

De offerte en startdatum bepalen we in overleg. Prijzen zijn indicatief, voor individuen en kleine groepen tot 8 mensen.

Wij bieden ook andere cursussen en trainingen, vraag naar het aanbod!