Voice Search

In de digitale wereld is Voice Search niet langer optioneel.

Voice Search

Sinds de grote opkomst van wearables (oa. smart watches) en slimme assistenten (zoals Google Home of Alexa) kun je er niet meer omheen. In 2023 gebruikte 6 op de 10 mensen al Voice Search.

Wearables & slimme assistenten

Dankzij de opkomst van Wearables (zoals smart watches) en Slimme Assistenten (zoals telefoons, Google Home of Alexa) wordt er in sterk toenemende mate gezocht zonder tekst.

Dus voordeel te behalen voor de vroege vogels die hun zoekmachine strategie hierop aanpassen!

SEO voor Wearables

Slimme assistenten zijn belangrijke gatekeepers voor het vinden van restaurants, plannen van reizen of de boodschappen doen. Ze stellen namelijk de eerste paar opties voor en hebben daarmee grote invloed op het conversiegerichte zoekgedrag.

Bedrijven die hun online aanwezigheid optimaliseren voor Voice Search hebben dan ook een flinke streep voor op de concurrentie.

Voice Search Optimalisatie

Maar hoe maak je jouw website beter vindbaar voor Voice Search? Elke business vereist zijn eigen strategie.

Analyse Voice Share
Zoekverkeer met de stem is meer actiematig dan tekstueel. We bepalen daarom hoe de intentie achter Voice Search verschilt van jouw normale zoekverkeer.

Landingspagina
Voice Search houdt gebruikers weg van jouw platform. Het is dan ook belangrijk dat gebruikers van Voice Search antwoorden krijgen die overtuigen om het platform te bezoeken of contact op te nemen.

Structured Data
Data snippets maken het mogelijk om informatie sneller te vinden. Bij al het verkeer, maar met name stemgebaseerd zoekgedrag, is dit een grote plus.

Vooruitdenkers, opgelet

Gebruik onze ervaring met ruim 500 campagnes.

Reviews

Bekijk de ervaringen van onze klanten.

Lorem ipsum dolor sit amet, at mei dolore tritani repudiandae.

John Doe

Contact